petak, 12. svibnja 2017.

[Gostujući post] Essence: Cushion eyeliner & VOLUME stylist maskaraPozdrav svima!
Moje ime je Ivana i možda me neki od vas znaju s bloga Beautyartbypanek005. Ondje se često bavim recenziranjem proizvoda pristupačne dekorativne kozmetike, a kad mi je Ivana predložila da napišem jedan gostujući post za vas na njenom blogu, naravno da sam odmah pristala. Danas je riječ o dva essence noviteta, pa ako vas zanima kako su se proizvodi pokazali, nastavite čitati!THE cushion EYELINER sam testirala nekoliko puta, i dojmovi koje je ostavio na mene dosta su podvojeni. Prvo, radi se o neobičnom konceptu cushion tuša za oči kakav još nisam vidjela nigdje. U principu, u teglici se nalazi crna spužvica natopljena crnim tekućim tušem. Dakle ne bi rekla da se ovdje radi o gel formuli tuša za oči.Nijansa koju sam dobila je 01 black, sadrži 3 ml proizvoda koje trebate potrošiti u roku od 12 mjeseci. Dobra stvar ovog eyelinera je vrhunska pigmentiranost. Zaista je ultra crne boje, a budući da je formula tekuća, lako se nanosi i ostaje na koži. Za njega će vam trebati kosi kist za nanošenje tuša za oči.


Vrlo brzo se suši, i onda se ne preslikava, ne miče ostaje na mjestu. Međutim, formula ovog tuša za oči nije vodootporna, i na žalost tuš neće izdržati suzne oči, s čime ja imam problem već jako dugo. Ispod možete vidjeti fotografiju tuša nakon 6 sati nošenja.


S pozitivne strane, pigmentacija, lakoća baratanja i ugoda na očima su mu veliki plusevi, međutim ja ga neću koristiti na dnevnoj bazi jer znam da moje suzne oči ne bi preživio, pa ako imate isti problem, imate to na umu pri kupovini.


VOLUME stylist lash extension MASCARA, obećava postojanost do 18 sati, te na tubici piše kako sadržava sitne mikrofibre kojima produžuje trepavice. Četkica je klasična, dosta uska i precizna i lijepo raspoređuje proizvod po trepavicama, dakle ne sljepljuje ih i nemam poteškoće s nanošenjem.


Količina proizvoda koju dobijete je 12 ml što je pozamašno za maskare, a morate ju potrošiti u roku od 6 mjeseci.


Meni je ovo jedna solidna dnevna maskara, koja je čak izdržala i suzne oči. Ne preslikava se na mojim masnim kapcima. Ne daje dramatičan efekt na trepavicama, ali će ih lijepo naglasiti.


Što se tiče dijela s produljivanjem, to ne bi rekla da sam uočila na svojim trepavicama. Nije mi iritirala oči, a budući da se radi o ne-vodootpornoj verziji, iznenađena sam njenom trajnošću. Nakon cijelog dana nošenja nisam primjećivala neke grudice niti trušenje na trepavicama.
Evo kako izgleda na očima:


Cijena tuša za oči je: 26 kn
Cijena maskare je: 25.90 kn

Možete ih nabaviti u svim drogerijama koje drže prošireni essence asortiman.
Hvala još jednom Ivani na prilici za ovo gostovanje i ja vam svima šaljem puno pozdrava!

Xoxo

Iv


BeautyartbyPanek005: Facebook, Blog, Youtube, Instagram
:)

Nema komentara:

Objavi komentar